Staren 19

Elabonnemang
Hushållsel ingår i hyran.
Porttelefon
Meddela vilket nummer som porttelefonen ska ringa upp er på. För att låsa upp dörren används knapp 5 på telefonen.
Namnskylt
Vi ändrar namnet på namntavlan i porten och på lägenhetsdörren.
Förråd
Till lägenheten hör ett källarförråd, vars nummer framgår av hyreskontraktet.
Kabel-TV/Bredband
Fastigheten är ansluten till Tele2. Kundservice, tel: 90 222. För att se vilka kanaler som ingår i grundutbudet på din adress kan du söka här: https://www.tele2.se/kundservice/tv-och-play/grundutbud.
Bredband via fiber
Fastigheten är ansluten till GlobalConnects (fd IP-Only) fibernät. Det är enkelt att komma i gång. På https://privat.globalconnect.se/privat/tjanster/  finns hela utbudet med möjlighet att jämföra priser och beställa tjänster. Du kan även jämföra bredband på https://www.bredbandsval.se/.
Tvättstuga
Tvättstugan ligger på bottenvåningen och öppnas med passerbricka. Bokning av tid görs på skärmen i entrén. Använd den orangea brickan.
Hushållssopor/matavfall
Hushållssopor kastas, förpackade i väl knutna påsar, i sopkärlen i sophuset på gården. Kärl för matavfall finns också där. Grinden till gården öppnas med bricka.
Returpapper
Tidningar och annat returpapper kastas i behållaren märkt ”Returpapper” i sophuset på gården.
Glas
Färgat och ofärgat glas kastas i respektive märkt behållare i sophuset på gården.
Grovsopor
Grovsopor kastas i grovsoprummet till höger om garagenedfarten (öppnas med bricka). Elavfall och miljöfarligt avfall får inte lämnas i grovsoprummet.
Cykel- och barnvagnsrum
På bottenvåningen finns det ett cykel-och barnvagnsrum, som öppnas med bricka. För att alla ska få plats med cyklar och barnvagnar är det viktigt att de cyklar och barnvagnar som står där är fungerande och i bruk.