Kulsprutan 3

Hushållsel
Stockholms elnät ägs av Ellevio. Därför måste du teckna ett elnätsavtal med dem för att få tillgång till nätet.
Du bör teckna elnätsavtalet senast fem dagar innan du får tillträde till lägenheten. Du kan använda Flytthjälpen med hjälp av BankID. Har du inget BankID kan du kontakta Ellevios kundservice på tel: 0771-53 53 00.
Därefter väljer du elleverantör. Jämför elavtal med hjälp av Elpriskollen. Om du inte gör ett aktivt val av elleverantör kommer du att anvisas till GodEl.
Tänk på att du behöver ditt anläggnings-id när du kontaktar en elleverantör.
Namnskylt
Vi ändrar namnet på namntavlan i porten och på lägenhetsdörren.
Förråd
Till lägenheten hör ett källarförråd, vars nummer framgår av hyreskontraktet.
Kabel-TV/Bredband
Fastigheten är ansluten till Tele2. Kundservice tel: 90 222. För att se kanaler som ingår i grundutbudet på din adress kan du söka här https://www.tele2.se/kundservice/tv-och-play/grundutbud
Bredband via fiber
Fastigheten är ansluten till GlobalConnect (fd IP-Only) fibernät. Det är enkelt att komma i gång. På hemsidan https://privat.globalconnect.se/privat/tjanster/  finns hela utbudet med möjlighet att jämföra priser och beställa tjänster. Du kan även jämföra bredband på https://www.bredbandsval.se/
Tvättstuga
Tvättstugan är belägen på bottenvåningen och öppnas med portnyckeln. För att boka tid, använd den till lägenheten hörande bokningscylinder.Om du tappar bort nyckel och/eller bokningscylinder kan du beställa en ny till en kostnad av 440 kr.
Hushållssopor
Hushållssopor kastas, förpackade i väl knutna påsar, i sopkärlen i soprummet på bottenvåningen, dit portnyckeln passar.
Grovsopor
Grovsopor får kastas i kärlet i grovsoprummet på bottenvåningen (öppnas med portnyckeln). Elavfall och miljöfarligt avfall får inte lämnas i grovsoprummet.
Eldningsförbud
Observera att det råder eldningsförbud, vilket innebär att man inte får elda i lägenhetens öppna spis.
Vädringsbalkonger
Trapphusets balkonger är till för alla hyresgäster. Det är därför inte tillåtet att möblera eller förvara saker på balkongerna.
Cyklar
På gården finns det ett cykelställ. För att alla ska få plats med cyklar är det viktigt att de cyklar som står där är fungerande och i bruk.